Innovation

Det finns ingen riktig innovation utöver den du uppfattar och godkänner.

LIVEOPTICS


Vår innovationsprocess, inspirerad av och för ditt liv.


De kanske ser likadana ut, men alla är inte skapade med samma förutsättningar. Glas från Essilor utvecklas systematiskt, innan de testas och utvärderas av människor som dig*. Eftersom vi bara vill skapa innovationer som är relevanta för dig är Essilors® innovationsfokus uppbyggt runt dig. Det är ditt godkännande som bekräftar våra innovationer.

 

INSPIRERAD AV DITT LIV

80 % av den information du får kommer från dina ögon, och 40 % av din hjärnaktivitet är tillägnad seendet. Det är därför högkvalitativa glas är så viktiga och det är därför Essilor ständigt strävar efter att ta hand om alla de komplexa delarna av seendet.

Eftersom du inte bor i ett labb, arbetar Essilor tillsammans med människor för att undersöka deras seendevanor och för att testa våra produkter i deras verkliga situationer. I våra HouseLab™ och CarLab™ utför vi en rad olika tester för att observera och registrera hur du går, kör, till och med lagar mat och interagerar med skärmar i vardagliga och verkliga situationer.

Kvinna med Essilor-glas håller sitt barn

SKAPADE MED AVANCERAD TEKNIK

Våra forskare samlar in dina fysiologiskt biometriska och beteendemässiga data och skapar specifikationer som är förenliga med de seendemässiga och posturala behov som finns hos varje person. Detta görs på ett multi-sensoriskt sätt med hjälp av digitala tekniker såsom virtuella verkligheter i 3D och simuleringar.

Barn håller en penna och ritar

VI VILL ATT DU SKA GLÖMMA OSS

Innan vi lanserar våra senaste innovationer inom glas genomförs användartester för att säkerställa att dess prestanda uppfattas som positiv av dig, dina behov och din livsstil. Eftersom det enda beviset för användarnyttan kommer från användaren själv, utför Essilor sedan 2004 systematiska användartester på sina ledande varumärken Varilux, Crizal och Xperio® innan de kommer ut på marknaden.

Man spelar på en dator med en kvinna bredvid sig.

Intresserad av att delta i Essilor innovationsprocess?

14 185

personer testade och betygsatte Essilor-glas under verkliga förhållanden

18 981

personer testade Essilor-glas

312

studier på Essilor-glas utförda med konsumenter

Skaffa en glaslösning från Essilor hos en optiker vi samarbetar med.

Hitta närmaste optiker