Se mer. Gör mer.

Förståelsen för att rätt seendelösningar kan göra att ditt liv lever upp till dess fulla potential har gjort oss till marknadsledande i världen.

 

Varje dag pressar vi gränserna för att möta och förutse dina behov kopplade till seende.

Vi föreslår innovativa, skräddarsydda seendelösningar – för att kunna se bra är en förutsättning för att kunna leva bra.

 

VI GENOMFÖR VÅRT UPPDRAG GENOM INNOVATION

Våra ögon är lika olika som våra fingeravtryck. Våra livsstilar är också olika. Därför skapar vi på Essilor livsförbättrande seendelösningar, skräddarsydda för dina behov.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Barn får synundersökning på sin skola

VERKLIG INNOVATION SOM DU KAN SE, GODKÄND AV DIG

”Essilor utvecklade LiveOptics TM, en forskningsmetod som använder sig av personers erfarenhet med glasögonglas i vardagen, för att förbättra och uppfinna, om och om igen. Vi uppfyller mer än industristandarderna. Vi uppfyller era krav. Upptäck hur du är i centrum för vår innovationsprocess.”

Live Optics – Ett innovativt sätt att testa Essilors glas

ETT KOMPLETT SORTIMENT MED LÖSNINGAR FÖR VARJE INDIVIDS SEENDE.

Varje glas vi skapar är en kombination av flera kompletterande teknologier som korrigerar ditt seende, skyddar dina ögon från ljus och förbättrar klarheten.

ESSILOR® STELLEST™-GLAS

ESSILOR® STELLEST™-GLAS

Korrigera din syn

Om ditt barn får vanliga enstyrkeglas i sina glasögon för att korrigera närsynthet finns det risk att glasen med tiden behöver bytas ut mot starkare. Närsynthet kan bli sämre och påverka barnets syn i framtiden. Stellest™-glaset är Essilors bästa lösning för att kontrollera ditt barns närsynthet och dess effektivitet har blivit kliniskt bevisad. ESSILOR® STELLEST™-GLAS BROMSAR I GENOMSNITT UTVECKLINGEN AV NÄRSYNTHET MED 67%⁽¹⁾

Varilux

Varilux

Korrigera din syn

Progressiva glas. Du kan se nära, på långt håll och allt däremellan, smidigt och bekvämt. För dig som är 40+.

Eyezen Kids

Eyezen Kids

Korrigera din syn

Oavsett om det handlar om att känna igen färger och former, läsa eller skriva, spelar synen en avgörande roll för att barnen ska utvecklas och växa. Därför är det viktigt att som förälder ta hand om och främja ett hälsosamt seende under barnens skolår, särskilt eftersom deras ögon fortfarande håller på att utvecklas. Men självklart kan detta vara svårt i en allt mer uppkopplad värld.

Eyezen

Eyezen

Korrigera din syn

Den nya generationen enkelslipade glas designade för vardagens alla aktiviteter, både online och offline. Förebygger och minskar påfrestningarna på ögonen i dagens digitala värld.

Transitions

Transitions

Skydda din syn

Den färgskiftande tekniken för dina glas ger dig ett seende utan ansträngning. Transitions bidrar till att minska bländning, ögontrötthet och ansträngda ögon genom att reagera på UV-ljus och synligt ljus, för att kunna ha perfekt nyans oavsett ljus.

Eye Protect System

Eye Protect System

Skydda din syn

Med hjälp av Eye Protect System skyddar din glaslösning dina ögon från skadligt blåviolett och ultraviolett ljus hela dagen, varje dag, såväl inomhus somn utomhus.

Xperio

Xperio

Skydda din syn

Solglasteknik skyddar dina ögon från UV-ljus och kan minska bländande reflexer, så att du får optimalt seende oavsett hur ljust det är utomhus. Finns i ett brett utbud av färger och spegelytor för att matcha alla bågar och stilar.

Crizal

Crizal

Förbättrad tydligheten

Kombinera med Crizal för att förbättra din totala glaslösning. En behandling som ger skarpare seende, förbättrar glasets utseende och skyddar dina glas från de fiender som kan påverka seendet negativt.

Få en Essilor-lösning hos en av de optiker vi samarbetar med.

Hitta en optiker