Se mer. Gör mer.

Förståelsen för att rätt seendelösningar kan göra att ditt liv lever upp till dess fulla potential har gjort oss till marknadsledande i världen.

 

Varje dag pressar vi gränserna för att möta och förutse dina behov kopplade till seende.

Vi föreslår innovativa, skräddarsydda seendelösningar – för att kunna se bra är en förutsättning för att kunna leva bra.

 

VI GENOMFÖR VÅRT UPPDRAG GENOM INNOVATION

Våra ögon är lika olika som våra fingeravtryck. Våra livsstilar är också olika. Därför skapar vi på Essilor livsförbättrande seendelösningar, skräddarsydda för dina behov.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Barn får synundersökning på sin skola

VERKLIG INNOVATION SOM DU KAN SE, GODKÄND AV DIG

”Essilor utvecklade LiveOptics TM, en forskningsmetod som använder sig av personers erfarenhet med glasögonglas i vardagen, för att förbättra och uppfinna, om och om igen. Vi uppfyller mer än industristandarderna. Vi uppfyller era krav. Upptäck hur du är i centrum för vår innovationsprocess.”

Live Optics – Ett innovativt sätt att testa Essilors glas

ETT KOMPLETT SORTIMENT MED LÖSNINGAR FÖR VARJE INDIVIDS SEENDE.

Varje glas vi skapar är en kombination av flera kompletterande teknologier som korrigerar ditt seende, skyddar dina ögon från ljus och förbättrar klarheten.

Varilux

Varilux

Korrigera din syn

Progressiv korrigerande glasdesign. Du kan se nära, på långt håll och allt däremellan, med behagligt seende. För användare som är 40+.

Eyezen

Eyezen

Korrigera din syn

Enkelslipad korrigerande glasdesign. Förbättrade glas för vardagsbruk, utformade för att förebygga eller minska påfrestningarna på ögonen när du arbetar eller kommunicerar via digitala enheter.

Transitions

Transitions

Skydda din syn

Lätt intelligent teknik för dina glas som ger dig seende utan ansträngning. Transitions bidrar till att minska bländning, ögontrötthet och ansträngda ögon genom att reagera på UV-ljus och synligt ljus, för att kunna ge perfekt nyans oavsett ljus.

Eye Protect System

Eye Protect System

Skydda din syn

Med hjälp av Eye Protect System skyddar din glaslösning dina ögon från skadligt blåviolett och ultraviolett ljus hela dagen, varje dag, såväl inomhus somn utomhus.

Xperio

Xperio

Skydda din syn

Solglasteknik skyddar dina ögon från UV-ljus och kan minska bländande reflexer, så att du får optimalt seende oavsett hur ljust det är utomhus. Finns i ett brett utbud av färger och spegelytor för att matcha alla bågar och stilar.

Crizal

Crizal

Förbättrad tydligheten

Kombinera med Crizal för att förbättra din totala glaslösning. En behandling som ger skarpare seende, förbättrar glasets utseende och skyddar dina glas från de fiender som kan påverka seendet negativt.

Få en Essilor-lösning hos en av de optiker vi samarbetar med.

Hitta en optiker