Våra produkter

Korrigera din syn

Få den allra bästa korrigerande glasdesignen som uppfyller dina behov.

Skydda din syn

Upptäck den bästa lösningen för att skydda dina ögon från skadligt ljus.

Korrigera ditt seende

En glaslösning består av tre delar: glaset, ytbehandlingen och skydd mot skadligt ljus. Först behöver vi veta vilka dina synbehov är. Din optiker kommer att genomföra en grundlig synundersökning och ställa frågor för att få veta hur du kommer att använda dina nya glasögon. Baserat på detta, kommer din optiker att rekommendera den bästa lösningen för just ditt seende, antingen ett enkelslipat glas (Eyezen) eller ett progressivt glas (Varilux).

ESSILOR® STELLEST™-GLAS

Om ditt barn får vanliga enstyrkeglas i sina glasögon för att korrigera närsynthet finns det risk att glasen med tiden behöver bytas ut mot starkare. Närsynthet kan bli sämre och påverka barnets syn i framtiden. Stellest™-glaset är Essilors bästa lösning för att kontrollera ditt barns närsynthet och dess effektivitet har blivit kliniskt bevisad. ESSILOR® STELLEST™-GLAS BROMSAR I GENOMSNITT UTVECKLINGEN AV NÄRSYNTHET MED 67%⁽¹⁾

Varilux

Progressiva glas. Du kan se nära, på långt håll och allt däremellan, smidigt och bekvämt. För dig som är 40+.

Eyezen Kids

Oavsett om det handlar om att känna igen färger och former, läsa eller skriva, spelar synen en avgörande roll för att barnen ska utvecklas och växa. Därför är det viktigt att som förälder ta hand om och främja ett hälsosamt seende under barnens skolår, särskilt eftersom deras ögon fortfarande håller på att utvecklas. Men självklart kan detta vara svårt i en allt mer uppkopplad värld.

Eyezen

Den nya generationen enkelslipade glas designade för vardagens alla aktiviteter, både online och offline. Förebygger och minskar påfrestningarna på ögonen i dagens digitala värld.

Skydda dina ögon

Ett bra glas skyddar också dina ögon från skadligt ljus (UV- och blå-violett ljus).

Transitions

Den färgskiftande tekniken för dina glas ger dig ett seende utan ansträngning. Transitions bidrar till att minska bländning, ögontrötthet och ansträngda ögon genom att reagera på UV-ljus och synligt ljus, för att kunna ha perfekt nyans oavsett ljus.

Eye Protect System

Med hjälp av Eye Protect System skyddar din glaslösning dina ögon från skadligt blåviolett och ultraviolett ljus hela dagen, varje dag, såväl inomhus somn utomhus.

Xperio

Solglasteknik skyddar dina ögon från UV-ljus och kan minska bländande reflexer, så att du får optimalt seende oavsett hur ljust det är utomhus. Finns i ett brett utbud av färger och spegelytor för att matcha alla bågar och stilar.

Förbättra klarheten

Med en bra ytbehandling gör du glasen tåliga för daglig användning. Dina ögon skyddas från reflexer och glasen behåller sin skärpa och klarhet längre.

Crizal

Kombinera med Crizal för att förbättra din totala glaslösning. En behandling som ger skarpare seende, förbättrar glasets utseende och skyddar dina glas från de fiender som kan påverka seendet negativt.