Skydda din syn

Crizal Sun XProtect

Optimera dina solglasögon för överlägset skydd av dina ögon och glas.

Fördelar

Reptålighet

Säkerställer klar syn och ökad hållbarhet

Smutsavvisande

Avvisar störande smuts för klar syn och lättrengjorda glas

Vattenavvisande

Avvisar vattendroppar så att glasen hålls klara

Förbättrat UV-skydd

Skyddar dina ögon från intensivt solljus

UV-skydd

Skyddar dina ögon från UVA- och UVB-strålar(1)

Solglasögon som hänger med i din livsstil

  • Högt UV-skydd
  • Högt skydd mot repor
  • Högt skydd mot smuts
  • Idealiska solglas för människor i farten

Skydda din syn utomhus

Både synligt ljus och UV-strålar kan enkelt reflekteras på insidan av glasen mot ögonen. Detta kan skapa obehag och öka riskfaktorerna med överexponering för UV-strålar. Crizal Sun UV kan eliminera ljuset som reflekteras på insidan av glaset såväl som framsidan. Detta skyddar ögonen från både blänk och UV-ljus, så att du kan njuta av att vara utomhus och veta att dina ögon är skyddade på ett effektivt sätt. Oavsett om du är på semester eller ute i trädgården är solglasögon med UV-skydd den perfekta lösningen för att minska besvär och obehag från skarpt ljus.

 

Rena glas för en klar syn

När du bär solglasögon utsätts glasen för utmaningar som solkräm, svett och naturliga oljor från huden. Allt detta kan skapa fläckar på glasen, vilket påverkar din synkvalitet. Med ytbehandlingen Crizal Sun UV står solglasögonen emot fläckar och smuts tack vare ytans oleofobiska teknik. Håll glasen klara längre och gör dem enklare att rengöra så att du aldrig missar möjligheten till en semesterbild!

 

Bra syn i solen

Om du behöver synkorrigering för att se skarpt inomhus behöver du det också ute i solen. Din lokala optiker kan visa de olika typerna av glas för solglasögon såsom polariserande, färgade och med spegeleffekt, så att du kan se de olika fördelarna och färgerna. För optimal syn, kombinera Crizal Sun Xprotect med premiumglas från Essilor med ditt recept, såsom Eyezen eller Varilux.

Skaffa Crizal Sun XProtect som en del av din glaslösning från en optiker som samarbetar med Essilor

Hitta en optiker

 

(1) E-SPF®-index beror på själva glasmaterialet och ytbehandlingen. E-SPF® är ett globalt index som mäter totalt UV-skydd för ett glas. E-SPF® utvecklades av Essilor International och har godkänts av utomstående experter. Avser endast glasprestanda. E-SPF®-index inkluderar inte direkt ögonexponering som beror på externa faktorer (bärarens ansiktsform, bågform, hur glasögonen bärs). E-SPF® = 35 för Crizal® Sun XProtect-glas med Essilor Orma 1,5®.