Man som håller ett par Varilux-glasögon och sitter i en fåtölj

Erbjudanden just nu

Ta två par Varilux-glas och få ett exklusivt erbjudande från deltagande optiker. Få en annan bågstil eller andra glasögon särskilt anpassade för arbete eller bilkörning. Varilux-glas finns tillgängliga som klara glas, med Transitions ljusintelligenta teknik och Xperio-glas för solglasögon med recept. Leta efter din lokala optiker med vår sökfunktion och filtrera på Essilors glaserbjudanden för att hitta en optiker som deltar. Kontakta din optiker för fullständiga villkor.

Hitta deltagande optiker

Optimal skarp syn inomhus och utomhus

Progressiva Varilux-glas ger dig skarpt fokus från nära till långt avstånd. Det finns ett Varilux-glas för alla livsstilsbehov oavsett om du vill ha ett par glasögon som hjälper dig i en vardag med många saker på gång samtidigt, glasögon för datoranvändning eller särskilda bilkörningsglasögon. Tillsammans med Transitions kommer dina progressiva Varilux-glas att anpassa sig till förändrat ljus. Klara inomhus och mörka utomhus för bekvämt seende oavsett ljusförhållanden.

Ta reda på var du kan köpa dem
Visuell representation av aktivering av Transitions-glas
Optiker justerar glasögon åt en patient

Kräv det bästa för dina ögon

Essilor Expert-optiker kombinerar ögonvårdsexpertis med Essilors senaste glasteknik. Få glas som är individanpassade för alla dina behov hos en Essilor Expert-optiker som har investerat i den senaste mätutrustningen för optiska glas. Kräv det bästa för dina ögon från din lokala Essilor Expert.

Hitta din lokala Essilor Expert

Upptäck Essilor Expert

Man som bär glasögon med Varilux-glas

Upptäck Varilux

Progressiva Varilux-glas korrigerar ålderssynthet så att du enkelt kan se på nära håll, på avstånd och mittemellan.

Upptäck

Upptäck Transitions

Transitions färgskiftande glas anpassar sig automatiskt till föränderliga ljusförhållanden för optimal synkomfort och stil. Dessutom hjälper de till att skydda mot skadliga UV-strålar och blåviolett ljus inomhus och utomhus.

Ta reda på mer
Kvinna som bär Transitions-glasögon

Kräv det bästa
för din syn

Boka nu Essilor Experts logo